** Vrijdagavond wedstrijd voor tweede ploeg SSD Opoeteren in Stokkem. Debuut van Lythiano Steevens. Amper 12 spelers op het wedstrijdblad. Toch is de start veelbelovend door snel op voorsprong te komen. Met overwicht dwingen we de thuisploeg op eigen helft en nemen een dubbele voorsprong na strafschop. Net voor rust kunnen de thuisjongens tegenprikken. De rust had ons zeker niet goed gedaan en in 10 minuten tijd komt de thuisploeg van 1-2 naar 4-2 voorsprong. Geen goed voetbal maar we prikken weer tegen op strafschop. Iedereen had zich al neergelegd bij een nederlaag, maar in de slotminuut komen we onverwacht op gelijke hoogte Einduitslag Stokkem A-SSD Opoeteren 4-4 Doelpunten Branco Mussen, Thomas Deters en Jeffrey Bijnens 2x op strafschop.

**1ste ploeg SSD Opoeteren spelen zaterdag avond 18 u thuis tegen Bocholt VV B die ook de punten mee namen door 2 - 3 overwinning.

**SSD Opoeteren tweede ploeg start met winst na een doelenpuntenfestival. De wedstrijd was nog maar pas op gang gefloten of de netten trilden reeds voor SSD. Bokrijk was niet uit hun lood geslagen en herstelde het evenwicht onmiddellijk. Toch was het SSD die terug op voorsprong kwam, maar zich weer dan liet ringeloren zodat alles te herdoen was. Toch net voor rust kwam SSD terug op voorsprong na strafschop. SSD had de rust beter verteerd en liep na rust verder uit. Schoonheidsfoutjes zorgden ervoor dat de bezoekers nog enkele doelpunten konden scoren. Verdiende zege en volgende week vrijdag een avondwedstrijd bij de buren van Stokkem.
Einduitslag SSD Opoeteren-Bokrijk Sport 7-5
Doelpunten Robin Gorissen, Casper Loor, Milan Oudstein en Stef Daniels 4x.

**U21 SSD Opoeteren gaat op verplaatsing naar Opitter Fc en verloren daar met 4 - 0.

SSD Opoeteren spelen avond wedstrijden in en tegen Slw Maaseik 1-1 gelijk , en in Stokkem VV winnen SSD Opoeteren met 1-3.

Nieuwe Techniektraining bij S.S.D. Opoeteren!

Heb jij zin om jouw voetbaltechnieken te verbeteren?!️

Dan hebben we fantastisch nieuws voor jou! Vanaf dinsdag 10 september 2024 starten we met een nieuwe techniektraining, tweewekelijks op dinsdag. Hier krijg je de kans om nieuwe technieken te leren, jezelf uit te dagen, je vaardigheden te verbeteren en vooral je zelfvertrouwen te versterken!

🗓️ Elke 2 weken op dinsdag

🕒 18:00 - 19:00

📍 S.S.D. Opoeteren

Wat kun je verwachten?

⚽ Training door gediplomeerde trainers onder leiding van Françis Jadoulle

⚽ Persoonlijke aandacht om je voetbalvaardigheden naar een hoger niveau te tillen

⚽ Een gezellige en motiverende sfeer

Inschrijven?

Schrijf je snel in via soccerworkout.be of stuur een mail naar soccerworkout.jadoulle@gmail.com. Vergeet niet dat er een gratis proeftraining mogelijk is, maar aanmelden is verplicht!

Kosten?

⚽ 10 trainingen: €110

⚽ Eenmalige aankoop van een T-shirt: €15

Mis deze kans niet om je techniek te verbeteren en nieuwe vrienden te maken. Meld je vandaag nog aan en bereid je voor op een geweldige voetbalervaring!

#voetbal #techniektraining #SSDOpoeteren #voetbaltalent #jeugdvoetbal #inschrijven #SamenSportDoen

📢Eerste Vriendschappelijke Wedstrijd U21️

Morgen is het zover! Onze U21-ploeg speelt hun allereerste vriendschappelijke wedstrijd ter voorbereiding op het nieuwe seizoen.
Kom onze U21 aanmoedigen en geniet van een middag vol sportiviteit en voetbalplezier!

** Wegens forfait van K. Grimbie 69 gaat de wedstrijd K. Grimbie 69 - S.S.D. Opoeteren (Voetbal Vlaanderen - Reserven Provincie) van 03/08/2024 om 16:00 niet door.

** SSD Opoeteren gingen op Woensdag avond nipt onderuit  in en tegen Bree-Beek met 3 - 2.

**Eerste wedstrijd competitie is verplaatst naar zaterdag 31 augustus om 18u SSD Opoeteren-Bocholt B

** Beker wedstrijd 0-5 Opglabbeek B - SSD Opoeteren.

Door gebrek aan spelers geeft Opglabbeek B ff voor eerste wedstrijd van de beker Maas en Kempen.